Wie zijn Wij zonder Verbindingen?
Lezing en Performance-Concert door Rob Sweere, beeldend kunstenaar, op 8 april in theater De KiK in Elst

 

Een object is pas een kunstwerk als de verbinding met de toeschouwer gelegd wordt. Is een mens pas een mens als die in contact komt met een ander mens? Kunnen wij bestaan zonder verbonden te zijn? En waarmee verbonden? Met elkaar, de lucht, de aarde, de bomen, het kikkervisje?

De avond bestaat uit twee onderdelen:
vóór de pauze zal Rob Sweere naar aanleiding van zijn kunstwerken en projecten vertellen hoe verbindingen een essentiële rol spelen in zijn kunstenaarschap. Hij vertelt over de inhoudelijke achtergronden van zijn projecten en hoe die zich vertalen in zijn kunstwerken.

‘Timeline’  kunstwerk van Rob Sweere op plas van Slijk-Ewijk

 

Tijdens de corona-periode waarin alle tentoonstellingen en projecten in binnen- en buitenland waren gecanceld heeft Sweere in zijn atelier meerdere nieuwe projecten ontwikkeld.
Na de pauze zullen we deze in de theaterzaal kunnen ervaren. Hij zal een performance geven met klank-landschappen die hij geheel met zijn eigen stem maakt. Een geluidsreis over de wereld: SOUNDSOURCING op zoek naar de bron van geluid.

Performance-Concert door Rob Sweere

Tegelijkertijd zullen op het grote scherm in de zaal de nieuwste foto's van Sweere te zien zijn: DREAMSCAPES, foto's van landschappen gemaakt op een grote tafel in zijn atelier.

Deze lezing met Performance-Concert is onderdeel van het Kunstproject DeMagieVanVerbinding.
Tickets á € 7,50 incl. drankje zijn te bestellen via www.theaterdekik.nl

UITNODIGING:
kunstproject De Magie Van Verbinding

Oproep voor deelname aan een nieuw kunstproject in onze Gemeente:
De Magie Van Verbinding.

Meer informatie in de bijgaande brief.