7-30 juni: Kruispunt van Kunstpaden

Maar liefst acht kunstenaars tonen hun werk in Galerie de Sleedoorn in Zetten van 7 tot en met 30 juni 2024. Het betreft de eindexamenexpositie van Vrije Academie ’t Pad in Opheusden. Het is een vrolijke en gevarieerde expositie met een keur aan technieken in het platte vlak en in ruimtelijke vormen.

 

Yvonne Verboeket maakt van brons trotse vogels waarin, als je goed kijkt, verschillende karaktereigenschappen te ontdekken zijn.

De stillevens van Rieneke Metselaar stralen met hun heldere kleuren en diverse patronen een levendig en dynamisch karakter uit. In deze reeks nemen tulpen een prominente plaats in.

‘Introvert, kracht vinden in stilte’, is hetgeen het karakter van de tekeningen en schilderijen van Marian Bogert kenmerkt.

De magische schoonheid van de natuur inspireert Mariët Streppel tot het creëren van een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Ze maakt gebruikt van diverse mixed media technieken.

Dieneke van Silfhout wil haar speelsheid in paarden tot uitdrukking brengen. Haar paarden op doek en van keramiek zijn gestileerd en kleurrijk.

Linda ten Dam komt via gelaagdheid en mysterieuze ruimtes in een wereld van geabstraheerde landschappen.

Ellen Kuppens onderzoekt door middel van digitale mixed media de beweging tussen polariteiten.

In haar werk op grote doeken heeft Frederike Proost haar angst verbeeld.

Kom genieten van deze bijzondere expositie!

Openingstijden

In de maanden februari, maart, mei, september, november en december worden in de galerie exposities georganiseerd, waar u van harte welkom bent.

- vrijdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zaterdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zondagmiddag 14:00 tot 17:00 uur

Met de kerstdagen is de galerie gesloten.

Een fotooverzicht van de expositie gemaakt door Rein C. de Jong vindt u hier op sleedoornexpo.weebly.com.