24 november – 17 december

Ziel en Hart - Hilde Klomp met beelden en grafiekMet haar werk laat Hilde Klomp zien hoe ogenschijnlijk simpele dingen mooi kunnen zijn. In haar beeldhouwwerk experimenteert ze met verschillende materialen en technieken. Zo werkt ze onder meer met rasters die in de bouw worden gebruikt bij het versterken van wanden en plafonds.

De beweging en de menselijke gestalte zijn haar grootste inspiratiebronnen. Ze houdt haar ogen open voor het toeval en zoekt bewust onbetreden paden op. Ervaringen in haar leven hebben invloed op haar werk en worden weerspiegeld in haar kunstwerken.

Al in 2004 ontstond de liefde voor het beeldhouwen. Aanvankelijk was het vooral brons waar Klomp mee werkte. De belangstelling voor haar werk groeide en zo werd zij in 2009 winnaar van de Leonardo da Vinci Award voor beeldhouwen. Zij bleef doorstuderen en gaandeweg voegde zij aan haar beelden andere en soms ongewone materialen toe. Haar werk is regelmatig in binnen- en buitenland te zien.

Klomp verdiept zich momenteel in grafische technieken. En op deze expositie toont ze voor het eerst haar monotypes.

Kom genieten van deze bijzondere expositie!

Openingstijden

In de maanden februari, maart, mei, september, november en december worden in de galerie exposities georganiseerd, waar u van harte welkom bent.

- vrijdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zaterdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zondagmiddag 14:00 tot 17:00 uur

Met de kerstdagen is de galerie gesloten.

Een fotooverzicht van de expositie gemaakt door Rein C. de Jong vindt u hier op sleedoornexpo.weebly.com.