Groepstentoonstelling  Kunstenaarscollectief Het Venster 

Arnold Lieverst, Elfrie Peters, Hanneke Muys, Henk Moll, Henny van Daalen, Jan Franssen, Jasper Hulshoff Pol, Jo Verhoef, Joop Weseman, Klarien Verbeek, Liesbeth Brinkhuis, Marianne Klein Breteler, Mieke Scholten, Nienke Faber, René Halbe en Ryet van Dijk

 
 

 

Openingstijden

In de maanden februari, maart, mei, september, november en december worden in de galerie exposities georganiseerd, waar u van harte welkom bent.

- vrijdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zaterdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zondagmiddag 14:00 tot 17:00 uur

Met de kerstdagen is de galerie gesloten.

 
Galerie de Sleedoorn opent het nieuwe seizoen met groepstentoonstelling

Zetten, augustus 2019. Van vrijdag 6 september tot en met zondag 29 september 2019 is in Galerie de Sleedoorn weer een bijzondere en vrolijke expositie te zien van leden van het Kunstenaarscollectief Het Venster. Het is een tweejaarlijkse terugkerende gelegenheid om nader kennis te maken met het werk van leden van het collectief. De expositie wordt feestelijk geopend door de burgemeester van de gemeente Overbetuwe mevrouw Patricia Hoytink-Roubos op zondag 8 september om 15.00 uur.
 
Galerie de Sleedoorn is open op vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Zestien leden van het Zettense Kunstenaarscollectief Het Venster geven acte de préséance in een boeiende expositie : Arnold Lieverst, Elfrie Peters, Hanneke Muys, Henk Moll, Henny van Daalen, Jan Franssen, Jasper Hulshoff Pol, Jo Verhoef, Joop Weseman, Klarien Verbeek, Liesbeth Brinkhuis, Marianne Klein Breteler, Mieke Scholten, Nienke Faber, René Halbe en Ryet van Dijk met onder meer veel en kleurrijke schilderijen, stenen- en keramische beelden/objecten en foto’s.
 
Deze expositie loopt van 6 tot en met 29 september 2019

Een fotooverzicht van de expositie gemaakt door Rein C. de Jong vindt u hier op sleedoornexpo.weebly.com.