27 oktober tot en met 19 november 2023

Weemoed en vrolijkheid in Galerie de Sleedoorn

Van Henk Boxtart is een selectie uit zijn veelomvattende collectie werken te zien. Vijftig jaar heeft hij in zijn vrije tijd gepassioneerd gewerkt om zijn ideeën en gedachten om te zetten in klei. Inspiratie haalde hij uit een emotie, een belevenis, een mens, een ding.

Dit is de allerlaatste expositie van Boxtart. Zijn handen laten hem in de steek door een gestoorde motoriek en nopen hem te stoppen met het maken van beelden.

Tijdens deze expositie krijgt u de gelegenheid om zijn werken tegen kleine prijsjes aan te schaffen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om nog meer werk te zien.

 

Elly Maessen schildert kleurrijke composities, zowel semi-abstract als figuratief in acrylverf. Ze brengt vaak textuur aan door het gebruik van zand, gelmedium, collagemateriaal, textiel. Een onuitputtelijke inspiratiebron voor haar zijn mythen van andere culturen, de vormen en kleuren van de natuur, licht en schaduw, reflecties. Ze verwondert zich over magische details in bijvoorbeeld bloemen en vlinders en probeert die magie op het doek over te brengen.

Kom genieten van deze speciale expositie!

 

Galerie de Sleedoorn is open op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Piersonstraat 11b, Zetten, www.sleedoorn.nl.

 

Openingstijden

In de maanden februari, maart, mei, september, november en december worden in de galerie exposities georganiseerd, waar u van harte welkom bent.

- vrijdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zaterdagmiddag 14:00 tot 17:00 uur
- zondagmiddag 14:00 tot 17:00 uur

Met de kerstdagen is de galerie gesloten.

Een fotooverzicht van de expositie gemaakt door Rein C. de Jong vindt u hier op sleedoornexpo.weebly.com.